WILCO & ROMY

Check de trouwvideo van Wilco en Romy. De dag begon heerlijk relaxt. Dit zie je ook terug in de trouwvideo. Wat een contrast met hoe de dag op zijn einde liep. Wilco en Romy bouwden een echt feestje! Wilco & Romy trouwden in het kerkje van Kats, een prachtige trouwlocatie. Kallewaard Catering verzorgde een heerlijke maaltijd en een prachtig feest.

Dat zien we graag in een trouwvideo. Ook oma waagde een dansje op de dansvloer. Leuk hoe verschillende alle bruiloften zijn. Bekijk de trouwvideo’s op de website maar eens. Aan de hand hiervan zul je beamen dat geen twee bruiloften (en dus de trouwvideo) hetzelfde is. Ben je ook benieuwd hoe jullie dag eruit zou komen op een trouwvideo? Neem eens contact op.

Foto: Steven Hollestelle

REVIEW

We zijn super blij met onze gave trouw reportage op video! Een trouwvideo is een originele/hippe manier om je trouwdag vast te leggen ? ook super leuk om te laten zien aan familie en vrienden. Het is niet meer de ouderwetse film van vroeger die 3 uur duurt maar allemaal korte stukjes van heel de dag verwerkt in een filmpje van een minuut of 10!! Melvin heeft leuke en creatieve ideeën en zo’n filmpje kan echt niet ontbreken als het gaat over 1 van de mooiste dagen in je leven!
Cijfer: een 10!