Steeds meer trouwvideo ‘s

Een film van je bruiloft is niets nieuws eigenlijk, al lijkt dat misschien wel zo. Ook vijfentwintig jaar geleden werden al trouwvideo ‘s gemaakt. Laatst kreeg trouwvideo Zeeland nog de vraag of we een film van 25 jaar geleden opnieuw wilden monteren tot een korte en snelle trouwvideo. Het echtpaar die deze vraag stelde wilden dit gebruiken ter gelegenheid van hun 25-jarige huwelijksjubileum. Super tof!

In de tijd is er wel erg veel verschil gekomen in de vorm van een trouwvideo. Lange tijd geleden werd een bruiloft al wel gefilmd, maar dit was dan vaak een oneindig lange registratie van de hele dag. Daar zit nu niemand meer op te wachten. 😉 In Zeeland waren wij (Trouwvideo Zeeland) één van de eerste die de nieuwe vorm van trouwvideo ‘s gebruikten. Dit is nu ongeveer drie jaar geleden. Sinds die tijd zag je ook steeds meer filmpjes van bruiloften voorbij komen op het internet.

De nieuwe vorm van een trouwvideo is filmisch, snel en vernieuwend. We leggen de gehele bruiloft vast door middel van sfeer en dynamiek. Geen saaie registratie maar een vlotte video die je helemaal mee (terug)neemt in de mooiste dag van jullie leven. De sfeer, de liefde en de details nemen je mee in het verhaal van het echtpaar.

Nu de nieuwe vorm van een trouwvideo steeds meer bekendheid krijgt zien wij het ook steeds vaker passeren. Wij vinden dat logisch, want wie wil dat niet: Een trouwvideo die je gemakkelijk terug kunt kijken, en kunt delen met je vrienden? Of misschien sturen jullie de film van je bruiloft wel als bedankje naar alle gasten?

Normaal loopt Zeeland achter op de rest van Nederland, maar wat opvalt is dat dit met trouwvideo ‘s helemaal niet zo is. Zou het komen omdat wij Zeeuwen nog veel waarde hechten aan trouwen? Wij hopen het, want trouwen is iets moois! Zitten jullie ook te denken aan een trouwvideo van jullie geplande bruiloft? Neem eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

Trouwen is mooi. Een blijvende herinnering, een trouwvideo hebben maakt het nog veel mooier!

Trouwvideo Zeeland | Jouw trouwvideo