SJOERD & NADINE 

Trouwvideo Gelderland had de camera in handen op de trouwdag van Sjoerd & Nadine. In de trouwvideo zien we dat de bruidegom ‘s ochtends nog even snel een kopje koffie zet voordat hij de dag van zijn leven gaat beleven. Bekijk de trouwvideo en zie wat een geweldige dag Sjoerd & Nadine hebben gehad. Trouwen op een prachtige plek in Zeeland. En een prachtig feest in partycentrum Schoudee.

Het mooie aan een trouwvideo, is dat het een stuk minder gedwongen is ten opzichte van fotografie. Met een trouwvideo leg je die spontane momenten vast op beeld. De momenten waarop jullie samen moeten lachen, tijdens het poseren voor de trouwreportage bijvoorbeeld. Of zoals bij deze bruiloft, waar de gasten spontaan besloten een potje te volleyballen. Een trouwvideo toont het allemaal.

REVIEW 

Bij de voorbereidingen van onze bruiloft leek het ons gaaf om de dag op video vast te laten leggen. We hoopten dat de video een goede weerspiegeling zou worden van wie wij zijn, en hoe onze dag was. Het resultaat? Fantastisch! Het was exact wat we voor ogen hadden, en meer! We hebben veel positieve reacties gehad, en kijken er minstens 1x per week naar, we zijn er enorm blij mee!
Cijfer: 10!