HANS & ROSANNE

Op een prachtige dag trouwden Rosanne en Hans. Trouwvideo Gelderland was aanwezig en verzorgde de trouwvideo. De mooiste momenten van de dag werden vastgelegd met de camera en verwerkt tot bewegend beeld. Zo ook de maaltijd in restaurant de Vierbannen in Ouwerkerk. Het resultaat: deze trouwvideo.

Het ziet er toch geweldig uit? Een paar prachtige, pas getrouwde mensen, vastgelegd in een trouwvideo. Steeds meer mensen kiezen ervoor een trouwvideo te laten maken van hun bruiloft. Een trouwvideo is ontzettend leuk om later te laten zien aan je kinderen of je kleinkinderen. Foto’s van je bruiloft zijn natuurlijk prachtig, maar als je bewegend beeld kunt laten zien door middel van een trouwvideo is dit toch wel heel bijzonder.

REVIEW

We zijn zeer positief over de je bijdrage van Trouwvideo Gelderland aan onze bruiloft. Vanaf het eerste gesprek dat we hadden voor de bruiloft tot het opleveren van de film direct nadat we terugkwamen van onze huwelijksreis. We hadden hoge verwachtingen en toch was de film nog beter dan we gehoopt hadden, de hele dag komt voorbij op een tempo dat erg fijn kijkt. We hebben veel leuke reacties gehad op de film nadat we deze hadden gebruikt als om als bedankje naar onze gasten te sturen. We hebben veel leuke reacties gehad op de film nadat we deze hadden gebruikt als om als bedankje naar onze gasten te sturen.

Verder is Melvin een leuke daggast om op de bruiloft te hebben. Hij is op een gezellige manier aanwezig en weet ook nog alle momenten vast te leggen. Dat hebben we echt gewaardeerd!

Cijfer: een dikke 9!       (een 10 komt ongeloofwaardig over 😉